Termeni și condiții Instalatorul tău în Brașov

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Secțiunea cu termenii și condiții, explica/detaliază termenii și condițiile pe care le avem pentru utilizarea acestui site și posibila comanda/cerere de oferta o puteți solicita de pe acest domeniu.

 1. Informații generale
 2. Termeni și condiții privind aceasta secțiune și definiții ale prezentului document
 3. Orarul de funcționare și prelucrare a informațiilor/solicitărilor
 4. Termeni și condiții privind obligațiile vânzătorului
 5. Termeni și condiții privind valabilitatea promoțiilor
 6. Termeni și condiții privind procesul de comanda
 7. Termeni și condiții privind dreptul de proprietate intelectuala
 8. Termeni și condiții privind limitarea răspunderii
 9. Termeni și condiții de utilizarea a site-ului
 10. Termeni și condiții pentru publicitate și confidențialitate
 11. Termeni și condiții pentru re marketing
 12. Facturarea și emiterea documentelor oficiale
 13. Termeni și condiții pentru riscuri și responsabilități
 14. Termeni și condiții pentru livrarea și acceptarea bunurilor
 15. Termeni și condiții pentru forța majora
 16. Legea aplicabila

1). Informații generale privind acești termeni și condiții

Site-ul online https://instalatorultau.ro cuprinde orice fel de informații (texte, poze, baze de date, produse, oferte, logo-uri, reclame), care constituie conținutul magazinului online https://instalatorultau.ro, proprietatea companiei CHIABURU INSTAL SRL Orice preluare a conținutului (integrala sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba romana, fără a exclude prezentarea acestora și în alte limbi. Contractul de vânzare se încheie în limba romana.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si CHIABURU INSTAL s.r.l. se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul – persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre CHIABURU INSTAL s.r.l., in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre CHIABURU INSTAL s.r.l., utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in Site-ul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de către dvs. a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveți la dispoziție adresa de e-mail webconnection@instalatorultau.ro.

Ulterior prelucrării comenzii de către CHIABURU INSTAL s.r.l., nu ne asumam răspunderea decurgând din transmiterea de către dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultați legislația specifica afișată pe site-ul ANPC, secțiunea “Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completează si cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

2). Termeni și condiții privind aceasta secțiune și definiții ale prezentului document

CHIABURU INSTAL s.r.l. accepta încheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa respecte legislația aplicabila încheierii, validității și efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR:

Orice persoana care vizitează si/sau interacționează cu site-ul CHIABURU INSTAL s.r.l.;

VÂNZĂTOR:

CHIABURU INSTAL s.r.l. persoana juridica romana, cu sediul în municipiul Brașov, str. Ion Neculce, Nr. 13,Cod Poștal: 500047, CUI RO39304471, J08/1064/2018, denumita in continuare CHIABURU INSTAL s.r.l..

Termeni și condiții definiție CUMPĂRĂTOR:

Orice persoana fizica sau persoana juridica care plasează o comanda/cerere în Site-ul online https://instalatorultau.ro si care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanta.

SITE-UL ONLINE:

Pagini web apartinand CHIABURU INSTAL s.r.l. care se afla la adresa https://instalatorultau.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre CHIABURU INSTAL s.r.l.. In Site-ul online CHIABURU INSTAL s.r.l. sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice CHIABURU INSTAL s.r.l. aferente orasului selectat de catre vizitator. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI/PRODUSE:

Produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online CHIABURU INSTAL s.r.l..

Termeni și condiții legate COMANDA/SOLICITARE OFERTA:

Comunicare online dintre vânzător si cumpărător, prin care cumpărătorul intenționează sa achiziționeze bunuri de la vânzător, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile (termen ce va fi comunicat clientului prin intermediul email-ului, sau, telefonic pentru confirmare);

3). Termeni și condiții pentru Orarul de funcționare și prelucrare a informațiilor/solicitărilor

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara doar in zilele lucratoare in intervalul orar 08:00-17:00.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

4).Termeni si conditii si obligatiile vanzatorului

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in Site-ul online CHIABURU INSTAL s.r.l. are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de CHIABURU INSTAL s.r.l. ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

CHIABURU INSTAL s.r.l. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar CHIABURU INSTAL s.r.l. ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in Site-ul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, CHIABURU INSTAL s.r.l., in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, CHIABURU INSTAL s.r.l. poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente ofertelor din Site-ul online sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A. De asemenea, pretul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afisata in pagina de produs. Preturile produselor sunt actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

5). Termeni si conditii pentru valabilitatea promotiilor

– pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din Site-ul online ;

– in limitele stocurilor disponibile. Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din magazinele online CHIABURU INSTAL s.r.l. aferent unui oras pot fi diferite. CHIABURU INSTAL s.r.l. nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in Site-ul online din erori ce nu-i apartin.

CHIABURU INSTAL s.r.l. isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din Site-ul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu Site-ul online CHIABURU INSTAL s.r.l. se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile CHIABURU INSTAL s.r.l., prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail webconnection@instalatorultau.ro. CHIABURU INSTAL s.r.l. isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, daca acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

6). Termeni si condiitii privind procesul de comanda

Clientul nu poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, acest proces urmand sa se finalizeze doar dupa ce vanzatorul trimite o oferta in acest sens ce include de altfel si metode de plata si livrare, iar clientul o accepta si face dovata platii avansului.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

– Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de CHIABURU INSTAL s.r.l. – datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

– Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

– Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;

– Livrarea prin curier/mijloacele de transport CHIABURU INSTAL s.r.l. nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

– Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti aici.

De asemenea, unele facilitati, puse la dispozitia clientilor in Site-ul online , cum ar fi modalitatile de livrare si plata, pot fi conditionate/restrictionate in functie de alte conditii ce tin de stoc si metode specifice de livrare.

Din motive intemeiate, ce tin de prejudicii aduse companiei, CHIABURU INSTAL s.r.l. poate restrictiona accesul unor clienti la anumite facilitati puse la dispozitie in Site-ul online , cum ar fi modalitatile de plata si livrare ce sunt comunicate direct clientului prin oferta transmisa. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clientii in cauza se pot adresa Serviciului Suport Clienti.

In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

7). Termeni și conditii privind dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului CHIABURU INSTAL s.r.l. incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei CHIABURU INSTAL s.r.l., simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea CHIABURU INSTAL SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre CHIABURU INSTAL s.r.l. si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. CHIABURU INSTAL s.r.l. va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care CHIABURU INSTAL s.r.l. confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

8). Termeni si conditii privind limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. CHIABURU INSTAL s.r.l. nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, CHIABURU INSTAL s.r.l. nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania CHIABURU INSTAL s.r.l. nu va fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Prin accesarea site-ului, clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

CHIABURU INSTAL s.r.l. nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

CHIABURU INSTAL s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

9). Termeni si conditii de utilizarea a site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. CHIABURU INSTAL s.r.l. isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

– sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

– sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre CHIABURU INSTAL s.r.l..

10). Termeni si conditii pentru publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului https://instalatorultau.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

11). Termeni și condiții pentru re-marketing

In paginile website-ului https://instalatorultau.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Un internet cookie este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile CHIABURU INSTAL s.r.l. pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing.O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului https://instalatorultau.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului CHIABURU INSTAL s.r.l. nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului CHIABURU INSTAL s.r.l. nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor folosind site-ul de aici.

12). Termeni și condiții privind facturarea si emiterea documentelor oficiale

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura proforma pentru bunurile comandate, urmand ca aceasta sa se transforme in factura fiscal doar la confirmarea platii avansului (sau a platii integrale, conform intelegelerilor stabilite intre client si vanzator, conditii mentionate in contract/anexe).

Livrarea bunurilor se poate realiza, doar in conditiile agreate si mentionate de ambele parti in documentele. Nerespectarea acestor conditii, duce la anularea predarii bunurilor catre client pana la indeplinirea responsabilitatilor acestuia din urma.

Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, proces verbal de predare-primire, etc.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, CHIABURU INSTAL s.r.l. nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

CHIABURU INSTAL s.r.l. va transmite clientului factura aferenta comenzii, contractul si anexele acestuia, atat in format electronic, disponibila, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a documentelor emise.

In cazul in care factura nu este transmisa clientului, in maximum 48 de ore de la primirea bunurilor, acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de e-mail contact@instalatorultau.ro.

13). Termeni si conditii pentru riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

14). Termeni si conditii pentru livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport CHIABURU INSTAL s.r.l. catre Cumparator sau in sistem de Rezervare, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor doar dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier sau personalul CHIABURU INSTAL s.r.l..

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

15). Termeni si conditii pentru forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

16). Termeni și condiții: Litigii, Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

banner-tarife-servicii-urgenta-despre noi-Politică de confidențialitate-Tarife-logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții
logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Dacă găseşti un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicăieri.”

Link-uri utile