Contact Ghiaburu Instal SRL Instalatorul tău în Brașov

Contact Chiaburu Instal SRL

 • Datele înregistrate, nu vor fi făcute publice și vor fi folosite doar pentru comunicarea directă cu dumneavoastră (servicii, promoții, program de lucru, noutăți, oferte) cu firma noastră
 • Nu solicităm date confidențiale (CNP, serie CI), doar date generale de contact (nume, prenume, telefon și email), sau, care ne pot ajuta să adaptăm și să personalizăm cererea/oferta dumneavoastră (toate datele personale sunt protejate de rigorile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și nu sunt furnizate sau utilizate decât de către firma noastră).
 • Nu răspundem mesajelor incomplete, sau, cu date de contact false, vă mulțumim de înțelegere!
 • Puteți sa ne contactați și direct ON-Line, pe chat-ul inclus în acest site (programul de lucru zile lucrătoare L-V intre orele 09.00 – 17.00)

CHIABURU INSTAL s.r.l.

 • Sediu: Brașov, str. Ion Neculce, Nr. 13
 • Cod Poștal: 500047
 • CUI RO39304471
 • J08/1064/2018

Telefon: 0747 530 262

Contact direct instalator în Brașov, profesionalism 100%, profesionalism și seriozitate, factură și chitanță.

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Dacă doriți să ne semnalizați o problema în site, vă rugăm sa utilizați formularul , sau datele de contact din această pagină.

Firma noastră, încearcă să găsească soluții practice și eficiente de comunicare cu orice vizitator pe site-ul nostru. Pentru asta vă oferim posibilitatea să comunicați rapid prin chat-ul online (disponibil pe acest site). Un coleg al nostru va prelua mesajul dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil și va răspunde, sau vă va contacta pentru a obține mai multe detalii legate de solicitarea dumneavoastră.

O investiție bine făcută, o analiză corectă, aduce doar rezultate pozitive. Noi, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu soluțiile cele mai eficiente, la momentul potrivit, cu produsele și serviciile cele mai favorabile. Oferirea și garantarea celor mai înalte standarde de calitate, servicii în baza cărora oamenii își fundamentează deciziile în procesele generatoare de valoare pentru dumneavoastră afacere.

Chiaburu Instal SRL, nu este doar o companie ce oferă servicii, dorim să fim partenerul dumneavoastră și să avem o relație bazată pe onestitate și bune intenții și să păstrăm contactul cu dumneavoastră. Feedback-ul dumnevoastră după efectuarea unei lucrări/reparații, este foarte important, în baza acestuia putem să ne revizuim și să corectăm orice ce se poate corecta din timp.

Nu lăsați pe ultima sută de metri ca o mică defecțiune, să degenereze și să vă creeze pe urmă probleme mult mai mari. Apelați cu încredere la firma noastră, echipele noastre de specialiști vin și rezolvă orice problemă aveți, chiar și în regim de urgență. Avem capacitatea logistică și umană să asigurăm mai multe intervenții în același timp, cu instalatori sanitare, sau instalatori termice și centrale. Putem efectua și lucrări branșamente șa rețeaua de canalizare cu echipe specializate de profesioniști. Doar trebuie să apelați numărul nostru 0747 530 262 și încercăm să venim cât putem de repede.

Cu firma noastră, nu veți avea surprize neplăcute, suntem profesioniști, calitatea serviciilor este unul dintre pilonii principali pe care am construit aceasta firmă.  Seriozitatea, pregătirea profesională, spiritul de echipă și devotamentul, sunt valorile după care fiecare membru al firmei le aplică întocmai.

 • Probleme cu centrala?
  Probleme cu centrala?
 • Probleme cu încălzirea?
  Probleme cu încălzirea?
 • Ai inundație?
  Ai inundație?
 • S-a stricat un robinet?
  S-a stricat un robinet?
 • Ai pierderi de apa la centrală?
  Ai pierderi de apa la centrală?
 • S-a spart o țeavă?
  S-a spart o țeavă?

Sună instalatorul tău din Brașov

NU LASĂ O MICĂ AVARIE SĂ DEVINA O AVARIE MAI  MARE!

Echipa noastră de profesioniști se va deplasa în locația ta în cel mai scurt timp!

O să încercăm împreună cu dumneavoastră să identificăm defecțiunea (sau să facem o evaluare a lucrării), după care în cel mai scurt timp să putem să și finalizăm lucrarea.

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci.”

Link-uri utile