Garanții servicii Instalatorul tău în Brașov

GARANȚII SERVICII CHIABURU INSTAL s.r.l.

(atât pentru produsele utilizate cât și pentru serviciile prestate)

Siguranța unei bune investiții, este dată de: calitatea produselor și garanția reală oferită de către comerciant și mai departe de producător.

Foarte multi comercianți oferă o garanție ireală, pentru niște produse și componente ieftine și de slaba calitate, ce în realitate nu pot avea o viață îndelungată. Tu ești dispus sa faci acest compromis și să îți asumi acest risc?

CHIABURU INSTAL s.r.l., atrage atenția asupra celor mai importante aspecte, tuturor celor ce doresc să achiziționeze și să beneficieze de garanții servicii pentru instalațiile sanitare, instalațiile termice și centrale, precum și serviciile pentru rețelele de canalizare (publică, sau fosă septică).

Ce înseamnă “garanții servicii”?

  • Fiecare tip de produs are o garanție exprimată (în funcție de produs)
  • În perioada garanției nu există costuri suplimentare pentru schimbare / înlocuire / reparație, decât în cazul în care nu au fost respectate normele de exploatare a bunului achiziționat, sau din alte cauze naturale ce nu sunt cuprinse în certificatul de garanție (excepție fac cheltuielile de transport al echipei de intervenție).
  • Un termen de răspuns/contact în maxim 3 ore din momentul sesizării, în intervalul de lucru Luni-Vineri, intre orele 09.00 – 18.00.
  • Pentru deplasarea la fața locului, echipa de intervenție acționează în maxim 48 de ore de la sesizare (cu excepția zilelor libere și a sărbătorilor legale).
  • Costurile de transport al echipei de intervenție sunt suportate de către client
  • Fiecare lucrare executată de firma noastră, primește o garanție de execuție. Garanția produselor utilizate la/în acea lucrare se transferă clientului, împreună cu bonurile aferente

Astfel, toți clienții Chiaburu Instal SRL, beneficiază de Garanții servicii, pentru toată gama de domenii pe care noi le acoperim.

Garanții servicii instalatori în Brașov actualizate 2022!

urgenta-instalator-depanator-brasov-03-garantii-servicii-despre
logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci.”

Link-uri utile