Sitemap instalatorultau.ro Instalatorul tău în Brașov

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Ce este un sitemap?…

Este ca o harta a  unui site web, ce constă într-o listă a tuturor paginilor ce alcătuiesc acel site, există și trebuiesc indexate de către motoarele de căutare, sau, pot fi vizitate de către vizitatori.

De cate tipuri sunt sitemap-urile?…
Pentru a ajuta motoarele de căutare  și vizitatorii în același timp, site-urile trebuie sa aibă în componența lor două tipuri/modele de sitemap-uri ce sunt foarte importante. Primul va fi un format tip HTML, ce va consta dintr-o pagină web și se va adresa vizitatorilor umani, iar al doilea va fi un format tip XML, acesta din urmă fiind adresat exclusiv motoarelor de căutare.

Toate motoarele de căutare (SE – Search Engine), precum Google, Yahoo, Bing, Yandex, sau altele, au propriul lor index, pe baza căruia generează rezultate pentru interogări individuale. Dacă se întâmplă să avem probleme cu indexarea site-ului către oricare motor de căutare, acest lucru ne poate aduce prejudicii mari în ceea ce înseamnă vizitatori reali/umani.

Se întâmplă ca site-urile sau adresele noastre URL să fie omise de un motor de căutare din motive necunoscute, acest aspect trebuie interogat de către creatorul acelor pagini. O harta XML va face ca boții (roboți automați ce folosesc scripturi automate) să vadă structura completa a site-ului nostru și să-ți îmbunătățească performantele de indexare.

Concluzii legate despre a avea sau nu un sitemap!

Asa că… indubitabil, crearea unui sitemap XML și HTML, este absolut recomandată tuturor posesorilor de site-uri, deoarece nu are niciun dezavantaj. Fiecare proprietar de site dorește să-și îmbunătățească experiența utilizatorilor și să sporească rezultatele căutării și a afișărilor în motoarele de căutare.

Sitemap website actualizat la 2022, link-uri rapide site

featured-image-instalatorul-tau-in-brasov-00-despre-noi-sitemap
logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.”

Link-uri utile

top-orrange