Despre... Instalatorul tău în Brașov

Despre firma CHIABURU INSTAL s.r.l.

Cine suntem, ce servicii vă oferim, ce categorii de servicii acoperim în domeniul instalațiilor sanitare, termice și a centralelor, precum și a rețelelor de canalizare. Ce pregătiri avem, ce echipe și personal folosim la intervenții, totul despre firma noastră, valorile și avantajele unei colaborări stabile și benefice pentru ambele părți.

Dacă vrei să apelezi la o firmă, trebuie să ști că în primul rând dacă aceasta îți conferă garanția lucrărilor, ne poți întreba orice, oricum înainte de programarea unei intervenții o să ți se comunice tariful pentru serviciul respectiv și eventual un preț personalizat dacă este cazul și situația o cere.

Firma, a fost înființată în anul 2018, iar principalul obiectiv al nostru a fost, este și va rămâne acela de a putea oferi clienților noștri cele mai bune soluții, servicii și produse. Toate la cele mai înalte standarde de calitate, la un preț accesibil, real pentru o piață saturată de tot felul de produse și servicii cu mari dubii în ceea ce privește calitatea produsului finit, sau a componentelor integrate.

Află mai multe despre noi!

Ai nevoie de un instalator urgent?… Suntem disponibili 24h/24h!

Suna acum la 0747 530 262!

Servicii în regim de urgență pentru instalații sanitare, termice și centrale, precum și rețele de canalizare.

urgenta-instalator-depanator-brasov-02-despre
urgenta-instalator-depanator-brasov-01-despre
urgenta-instalator-depanator-brasov-03-garantii-servicii-despre

Despre lucrările realizate și feedback-uri de la clienții noștri

Când vorbim despre lucrările realizate de firma noastră, putem să vă și prezentăm câteva imagini și feedback-uri lăsate de clienții noștri. Acestea au rolul de a vă face o idee despre activitatea pe care noi desfășurăm, dar cea mai potrivită alegere este aceea în care ne lăsați să vă demonstrăm în realitate.

Aveți poze reale de la câteva lucrări deja realizate, cu toate că sunt mult mai multe, am optat totuși să vă prezentam câteva exemple. Sunt lucrări ce sunt realizate de la început, altele sunt intervenții de urgență.

Din păcate problemele legate de instalațiile sanitare pot să intervină la orice oră și în orice anotimp. În orice moment se pot sparge țevi de apă, se pot înfunda scurgerile sau pot apărea defecțiuni la calorifere.

Pentru toate aceste lucruri ai nevoie urgent de un instalator pentru instalații sanitare care poate repara în regim de urgență orice problemă apărut în casa ta. În același timp serviciile de urgență instalații sanitare sunt valabile pentru orice tip de clădire indiferent dacă este vorba despre un bloc sau o clădire de birouri.

Vezi galerie foto și feedback-uri clienți!

instalatorul-tau-brasov-instalatii-in-regim-deurgenta

Un parteneriat profesional, presupune o colaborare strânsă, orientare și suport acordat clientului, nu doar la desfășurarea lucrărilor/intervențiilor, ci și la exploatare în timp, sau, chiar și într-o perioada de post garanție. Practic, clientul trebuie sa beneficieze de aceleași servicii, atenție și profesionalism în oricare dintre situații ne-am afla, așa vedem noi lucrurile aici la SC Chiaburu Instal SRL din Brașov.

În afară de oferta noastră de servicii, specialiștii firmei noastre, sunt gata pregătiți, instruiți și nerăbdători să vă ajute în alegerea soluției celei mai optime și eficiente, ca în final să obțineți cele mai optime rezultate. Dacă până acum nu ai apelat la firma noastră, nu este târziu nici acum, cu siguranță ai să faci și să simți diferența după prima lucrare cu noi.

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Convingerea este de multe ori mai eficientă decât forţa.”
top-orrange