Despre noi Instalatorul tău în Brașov

Despre noi și firma noastră

Firma CHIABURU INSTAL s.r.l., este o firma de instalații sanitare cu o experiență de peste 10 ani în rezolvarea diferitelor lucrări cum ar fi cele de reparații sau de montaj cu aplicabilitate în domeniul instalațiilor sanitare, termice și centrale, precum și a rețelelor de canalizare.

Putem să spunem despre noi, că suntem o firmă care se ocupă cu orice fel de intervenție legată de instalațiile sanitare din orice locuință sau spațiu comercial/industrial. Avem o întreagă echipă de instalatori sanitari autorizați care sunt pregătiți să rezolve cu profesionalism orice defecțiune sau lucrare la instalațiile sanitare de care ai nevoie.

Ne poți contacta la orice oră pentru defecțiunile care pot apărea la instalațiile sanitare precum: țevi sparte, calorifere care nu mai funcționează corespunzător, canalizări înfundate și multe alte probleme care pot apărea legate de instalațiile sanitare.

Sună acum la și colegii noștri vor prelua și rezolva probleme/defecțiunile pe care le ai!

banner-tarife-servicii-urgenta-despre noi-Politică de confidențialitate-Tarife-logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții

Despre noi și ce ne definește,  ce vă oferim?

  • Rapiditate și promptitudinea
  • Preturi corecte și accesibile
  • Serviciu asigurat non-stop
  • Profesionalism și prudență
  • Oferim servicii oriunde în Brașov și împrejurimi
  • Siguranța și rapiditate în execuția lucrărilor

Iți oferim întotdeauna soluția potrivită pentru că instalațiile sanitare să fie montate sau reparate în deplină siguranța, iar lucrarea să fie de calitate și durabilă. Siguranța casei tale este deosebit de importantă, lasă toată treaba pe mâna unor profesioniști!

Garantăm pentru siguranța și promptitudinea serviciilor oferite de către un instalator urgent din cadrul firmei noastre de instalații sanitare. Despre noi… dacă ai nevoie de mai multe detalii despre modul în care lucrăm, în cât timp ne deplasăm la locația ta sau despre un cost estimativ pentru o lucrare de reparație ori montaj, ne poți contacta non-stop.

Credem în Omul Potrivit la Locul Potrivit – de aceea noastră este formată din meseriași nu doar calificați, atestați profesional prin cursuri de specialitate și autorizați ANRE, ci și pasionați de ceea ce fac și asta spune multe despre noi.

Cu o experienta de peste 10 ani în instalații oferim soluții imediate și eficiente în orice problemă legată de instalațiile sanitare, desfundări canalizări/coloane/sanitare, montare centrale termice și servicii în regim de urgență.

Ați auzit bine ! Acesta este unul din avantajele colaborării cu Chiaburu Instal SRL.

De ce consideram că trebuie să scoatem mereu acest lucru în evidență?…

  • Pentru ca toate serviciile noastre, sunt servicii premium, la cele mai avantajoase prețuri din domeniu
  • Nu dorim să facem compromisuri la: calitate produsului utilizat în lucrările noastre și a componentelor din care este alcătuit, durata de viață și fiabilitate.
  • Pentru că dacă nu am face acest lucru, cel mai afectat veți fi dumneavoastră (timp pierdut, investiție compromisă, probleme și bătăi de cap, etc.).

Despre noi, ce ne definește, valori, avantajul tău în 2022, sunt doar câteva informații pe care vi le prezentăm, dar cea mai bună recomandată

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Nu le spune oamenilor planurile tale, arată-le rezultatele.”

Link-uri utile