Instalații termice și centrale Instalatorul tău în Brașov

Montaj instalații termice și centrale în Brașov

Firma CHIABURU INSTAL s.r.l., realizează montaj pentru orice fel de instalație termică și diverse modele de centrale termice, precum:

 • Montaj centrală termică
 • Montaj calorifere/radiatoare
 • Montaj robineți încălzire
 • Montaj termostat ambiental
 • Montaj încălzire în pardoseală
 • Instalare aer condiționat
 • Montaj boilere și stocatoare

Deținem o experiență vastă în consultanță, proiectare, construcție, execuție și mentenanță a oricăror tipuri de instalații termice pentru clădiri civile și industriale.

Oferim servicii de instalații termice profesionale cu echipe formate din tehnicieni cu competență de nivel 6 și pregătite pentru orice intervenții și execuții simple sau complexe.

Ne extindem periodic aria de expertiză, specializându-ne în tehnologia verde a surselor de energie regenerabilă sau recuperabilă prin instalații solare, pompe de căldură, stații de co-generare și regenerare.

instalatii-termice-si-centrale-instalatorul-tau-in-brasov-01
instalatii-termice-si-centrale-instalatorul-tau-in-brasov-02
instalatii-termice-si-centrale-instalatorul-tau-in-brasov-03

Reparații instalații termice și centrale în Brașov

Instalatorul tău din Brașov oferă servicii de reparații și intervenții termice, precum:

 • Reparații cazan/centrală termică
 • Reparații boilere și stocatoare
 • revizii tehnice periodice centrala termica (VTP)
 • Adăugarea unui nou calorifer în instalație
 • Reparații robineți termostatici
 • Modificări circuit instalație termică
reparatii-instalatii-termice-si-centrale-instalatorul-tau-in-brasov-01
reparatii-instalatii-termice-si-centrale-instalatorul-tau-in-brasov-03
reparatii-instalatii-termice-si-centrale-instalatorul-tau-in-brasov-02

Garanții reparații și montaj instalații termice și centrale în Brașov

CHIABURU INSTAL s.r.l., oferă garanție pentru toate operațiunile și serviciile realizate, fie că este vorba despre montaj, cât și despre reparații instalații termice și centrale în Brașov.

Instalatorul tău din Brașov preia lucrări cu persoane fizice cât și cu persoane juridice, astfel poți fi sigur că semnezi un contract de mentenanță al instalațiilor sanitare din casa, sau firma ta.

Revizii și verificări instalații termice și centrale în Brașov

Verificarea și revizia tehnică periodică a instalațiilor termică și a centralelor, este obligatorie și se efectuează în conformitate cu prevederile și normele legale în vigoare.

Consultanță și mentenanță pentru instalații termice și centrale în Brașov

Primul pas pentru a avea un proiect de succes sau pentru a găsii soluția cea mai potrivită pentru diversele provocări din domeniul instalațiilor termice, este o consultanță sau o expertiză realizată cu ingineri care au experiența și pregătirea necesară și adecvată.

Dispunem de echipe complet pregătite pentru a fi solicitate pentru orice tip de complexitate a unui proiect de construcții și montaj instalații termice. Dezvoltarea imobiliară în ascensiune din țara noastră și viteza de construcție a ridicat și ridică în continuare probleme tuturor constructorilor din ce în ce mai complicate. Astfel că s-a impus adoptarea de soluții tehnice sau umane pentru a răspunde cerințelor pieței de a construi mai mult, mai repede și cel puțin la fel de bine.

CHIABURU INSTAL s.r.l., oferă servicii de mentenanță proactivă ce cuprinde activităţile asumate de client fără a aştepta manifestarea problemelor/defectelor depistate. Activitățile cuprind verificări periodice la intervale de tip agreate sau conform normelor legale, inspecții zilnice sau periodice regulate, înlocuirea sau completarea regulată și la timp a materialelor consumabile, înlocuirea de piese sau agregate ajunse la sfârşitul perioadei normate de funcţionare, ş.a.m.d.

Oferim servicii de mentenanță reactivă ce cuprinde activități întreprinse după manifestarea problemelor sau defectelor datorită uzurilor sau factorilor de: Activitățile cuprind acţiuni de reparare, de înlocuire a componentelor care au cedat, de înlocuire sau completare a materialelor consumabile etc.. Însă această metodă nu se recomandă tocmai datorită eventualelor costuri foarte mari de înlocuire a instalațiilor în cazuri de probleme majore sau mai rău de punere în pericol de vieți omenești.

Firma noastră oferă servicii de mentenanță preventivă. Astfel, prin acțiuni, proceduri, mijloace tehnologice și logistice, se previne apariția problemelor sau defectelor la instalațiile și echipamentele clientului. Firma noastră prestează activități de inspectare sistematică, detectarea şi tratarea alertelor de uzură și risc, diagnosticarea şi corectarea stărilor cu risc de defect etc, dar incluzând şi acţiunile de revizie (cu sau fără întreruperea lucrului sau producţiei), de testare sau controlare, de reglare, de înlocuire a pieselor sau componentelor ori a materialelor consumabile.

CHIABURU INSTAL SRL, oferă servicii de mentenanță predictivă. Astfel, accentul cade pe tehnologiile şi pe procedurile de urmărire în timp-real a stărilor pentru instalațiile și echipamentele menţinute în stare de funcţionare.

Efectuăm mentenanță în timp real sau prin monitorizarea stărilor. Una din tehnologiile cele mai folosite în mentenanță este termografia. Astfel că, una din activități este mentenanța cu camere termografice.

Indiferent de cât de automatizate sunt procesele în cadrul unui sistem de instalații termice, cele mai multe acțiuni de mentenanță sunt duse la îndeplinire de către personal tehnic specializat.

Firma noastră dispune de personal foarte bine pregătit în domeniul instalațiilor termice, cu pregătire continuă și experiență vastă.

Instalații termice, instalator în Brașov, urgențe zi/noapte… Venim și rezolvăm!

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Eficiența este atunci când faci lucrurile bine, eficacitatea este atunci când faci lucrurile care sunt bune.”

Link-uri utile