Galerie imagini Instalatorul tău în Brașov

În această secțiune vă prezentăm doar câteva imagini de la lucrările pe care noi le-am efectuat și finalizat pentru clienții noștri.

GALERIE IMAGINI ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE ÎN PARDOSEALĂ

Un sistem radiant de încălzire și răcire în pardoseală este cel mai eficient, poate fi utilizat în case unifamiliale, sau, pentru construcții comerciale la scară largă. Cu sistemele existente distribuția căldurii pe suprafețe mari asigură temperaturi plăcute în încăpere. De asemenea, poate fi folosit atât pentru încălzirea în timpul iernii, cât și pentru răcire vara. Sistemul combină confortul, eficiența energetică și eficiența costurilor pe care le aveți, comparativ cu alte sisteme de încălzire și răcire existente.

GALERIE IMAGINI INSTALAȚII SANITARE

Executarea corectă a lucrărilor la instalațiile sanitare, vă scutesc de posibilele viitoare probleme și vă oferă posibilitatea unei intervenții ușoare și fără probleme.

GALERIE IMAGINI INSTALAȚII TERMICE

Randamentul și eficienta încălzirii depind de centrala termică folosită, de suprafața ce urmează a fi încălzită, de dimensionarea corectă a țevilor, diametrele fitingurilor și executarea corectă a lipiturilor.

logo instalator-Politică de confidențialitate-Servicii-Tarife-Termeni și condiții-sitemap

Instalatorul tău din Brașov, te ajută, nu te încurcă, noi suntem aici pentru tine!

Suna la 0747 530 262

@ 2022 toate drepturile rezervate

CHIABURU INSTAL s.r.l.

”Să te dezvolți este dificil. Schimbarea poate fi dureroasă. Dar nimic nu e mai dureros decât să rămâi blocat într-un loc/proiect/job în care nu te regăsești.”

Link-uri utile